René Aggenbach krijgt zomaar van Halfords een nieuwe rollator

Voor een onderhoudsbeurt komt eigenaar Ralph Artz van Halfords in Den Helder de rollator van René Aggenbach ophalen. Dezelfde avond staat hij alweer op de stoep maar niet met Aggenbachs rollator. Die blijkt ’overleden’. Ralph heeft een splinternieuwe bij zich, die stond nog op zolder toen met de verkoop was gestopt. Wanneer Aggenbach later dankbaar gebak gaat langsbrengen, wordt ook nog gratis een bevestiging voor zijn kruk aangebracht. Alle lof dus voor Halfords, wat hem betreft.

Mail van Leo Holdorp uit Heemstede. ,,Mondkapjes helpen tegen corona, wat fijn is, maar het gebruik is niet altijd prettig. Brildragers weten dat de bril beslaat en hoortoestelgebruikers weten dat je voorzichtig moet zijn bij het afdoen omdat die apparaten nog wel eens blijven hangen aan het kapje. Dat is mij nu ook weer eens gebeurd. Van de twee apparaten was er een weg. Nieuwe besteld bij Beter Horen in Heemstede. Helaas was dat type niet meer verkrijgbaar en het nieuwe type communiceert niet met de oude. Goede raad is duur. Niet bij Beter Horen. Zij hebben nu twee toestellen geleverd voor de prijs van een. Mooie service.”

Op haar verjaardag ontving Els Sinnige uit Heemskerk van De Eeuwige Lente (Plantage Beverwijk) een prachtig wittetulpenboeket. Een cadeau van haar zoon en zijn gezin uit Vancouver. ,,Maar na twee dagen waren de tulpen al aan het verkleuren en de bloemen kwamen niet volledig tot bloei. Na contact met De Eeuwige Lente, kreeg ik excuses en werd een nieuw boeket bezorgd. Hulde.”

Van Slageren keukens in Schagen is een bedrijf dat service zeer HOOG in het vaandel heeft staan, dat weet Piet van Schagen uit Zijdewind wel zeker. Bijna vijf jaar geleden kocht hij daar een keuken en als er maar even iets is, wordt het meteen gerepareerd en afgedaan als service. ,,Bij welke keukenleverancier krijg je dit nog? Het vertrouwen in van Slageren is zo groot, dat recent onze uithuizige kinderen daar ook een keuken hebben gekocht. Een hele dik duim omhoog waard.”

Wanneer Else Spek de rechter armleuning van de gamestoel Lamdrup niet meer omhoog of omlaag krijgt, belt ze de verkoper, JYSK, bij haar in Zaandam. Ze wil weten of deze ook los te bestellen is, nu de garantietijd voorbij is. ,,Wat schetste echter mijn verbazing: Ik kreeg te horen dat zij mij deze armleuning gratis toesturen en voor de zekerheid ook de linker erbij. Binnen vier dagen werden beide armleuningen (keurig verpakt) per post thuis bezorgd. Wat een geweldige service van JYSK.”

Uw compliment?

Heeft u zelf bij een winkel, bedrijf of instantie ook bijzondere service meegemaakt? Mail ons dan een compliment voor deze rubriek. Kunt u iets aardigs terugdoen.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.