Tentoonstelling amateur teken- en schildervereniging Terpen Tijn

Het winnende werk van Corrie Arp.© Foto aangeleverd

Dakmar Scholten (links) feliciteert Corrie Arp.© Foto aangeleverd

1 / 2
Van onze Verslaggever
IJmuiden

Amateur teken- en schildervereniging Terpen Tijn houdt van 5 februari tot 30 maart in de bibliotheek Velsen locatie IJmuiden een tentoonstelling.

De organisatie van Terpen Tijn uit Velsen heeft dit jaar eten en drinken als thema gekozen. De werken worden beoordeeld door een kunstenaar en op de opening worden er vier prijzen uitgereikt.

Dit jaar heeft Dakmar Scholten de werken beoordeeld. De eerste prijs ging naar Corrie Arp met haar werk ’Peren’. Wie de tentoonstelling bezoekt, maakt kans om zijn of haar favoriete schilderij te winnen. Schilderijen met een groene sticker zijn hiervoor beschikbaar. Stemmen kan via een briefje. Het schilderij met de meeste stemmen wordt aan het eind van de tentoonstelling verloot.

De leden van Terpen Tijn werken wekelijks met elkaar zonder dat er les wordt gegeven. Wie bij Terpen Tijn komt, heeft kennis van tekenen of schilderen. Elk niveau is welkom. Er zijn drie groepen dinsdag- en woensdagmiddag van 13.30 tot 16 uur en woensdagavond van 19.30 uur tot 22 uur. Er is nog plek op de woensdag.

De vereniging is in 1954 opgericht en heeft trouwe leden, maar heeft ook behoefte aan nieuwe inbreng. Lijkt het je leuk om eens te komen kijken en de sfeer te proeven, schilder dan een paar keer mee voor je beslist. De bijdrage aan de vereniging voor een kalenderjaar is 100 euro. Leden werken met eigen materiaal.

Locatie: Dorpshuis Het Terras, Santpoort-Noord. Cor van Egmond is contactpersoon en bereikbaar via: fam.vanegmond@online.nl of telefoonnummer 06 52336906. Meer info op de website: terpentijn.weebly.com.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.