Lokale politici bevragen over economie. OV IJmond houdt een verkiezingsbijeenkomst

Theo Henrar bij verkiezingsavond OV IJmond© archieffoto Remko de Waal

van onze verslaggever
Velsen-Noord

Voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart houdt ondernemersvereniging OV IJmond 3 maart een politieke bijeenkomst. Politieke partijen uit de gemeenten Beverwijk, Velsen, Heemskerk en Uitgeest kunnen aangeven hoe zij aankijken tegen de regionale economie.

Aanwezigen tijdens de bijeenkomst in het Tata Steel congrescentrum kunnen de politici in de IJmond vragen wat hun plannen zijn voor de komende vier jaar. Aan de bijeenkomst doen alleen fracties mee die minimaal vier zetels in de raad hebben. De ontmoeting bestaat verder uit een lezing van Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW, en pitches van politieke partijen.

Een panel kan hierop reageren. Dit panel bestaat uit Henk Markerink, voorzitter VNO-NCW Metropoolregio Amsterdam, Theo Henrar, voorzitter van de ondernemersorganisatie FME en oud-top Tata Steel, Florus Roelofsen, voorzitter van het College van Bestuur van regionaal opleidingscentrum Nova College en Leen Wisker, voorzitter van OV IJmond.

De bijeenkomst begint om 19.15 en duurt tot 22.45 uur. Aanmelden (tot 24 februari) kan via de button op www.ovijmond.nl of via de IJmondiaan Business app.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.