Café de Klikspaan per direct gesloten door burgemeester Zandvoort wegens vechtpartij

Café de Klikspaan zit in de Haltestraat in Zandvoort.© Google Maps

Van de redactie

Burgemeester David Moolenburgh sluit per direct café de Klikspaan in de Haltestraat in Zandvoort voor de rest van het weekend. Dit laat de gemeente middels een persbericht weten.

Vrijdagavond ontstond er een vechtpartij in het café waarbij vijftien personen betrokken waren. Nadat de bezoekers naar buiten waren gewerkt, ging de verchtpartij daar verder. Drie personen zijn aangehouden voor het verstoren van de openbare orde en of het niet voldoen aan een bevel of verdering. Allen waren zaterdagavond weer op vrije voeten.

De burgemeester nam vanwege ernstige verstoring van de openbare orde het besluit de zaak te sluiten. Begin volgende week zal er een gesprek met de uitbater plaatsvinden om de situatie te bespreken.

Twee weken

In oktober 2020 moest het café al eens twee weken dicht omdat het de coronaregels overtrad. Toen liet de voormalige eigenaar Frans Makau weten begrip te hebben voor de sanctie.

Lees ook: Café De Klikspaan in Zandvoort voor straf twee weken dicht. ’Terecht’, aldus de eigenaar: ’We waren gewoon in overtreding’

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.