Aardig: Hyundaidealer Wittenberg neemt auto na negen jaar terug

Wat te doen met een auto als je er om gezondheidsredenen niet meer in kunt rijden? Terug naar de dealer?

Vincent Koch uit Hilversum heeft een oude dementerende alleenwonende tante die nog altijd auto reed. Tot op hoge leeftijd, maar nu gaat dat niet meer. Wat te doen met haar autootje? Zijzelf heeft in 2013 een Hyundai i10 gekocht bij Hyundaidealer Wittenberg in Hilversum. Daar is Koch toch maar eens even langs gegaan en tot zijn grote vreugde heeft de dealer deze auto weer ingenomen. „En voor ons een zéér aanvaardbare prijs. Darom zouden mijn vrouw en ik Hyundaidealer Wittenberg in Hilversum een grote pluim willen geven voor deze service. Een vermelding waardig?” Beslist.

Klus Cadeau krijgt een schouderklop van de familie Rienstra uit Haarlem. Hun cadeaukaart was in een la beland en door corona, lockdown en ook nog eens een hartoperatie was het bezit van deze kaart ’vergeten’. Inmiddels was de kaart over datum, maar na een heel aardige mailwisseling heeft de familie Rienstra een nieuwe code toegestuurd gekregen die nog een half jaar geldig is. „Daar zijn we heel blij mee. Zo’n aardige geste maakt je dag weer helemaal goed en dat willen we delen met iedereen!”

Bert Bos uit Heemskerk mailt ons zijn tevredenheid over fietsenzaak Kroone en Liefting in Limmen. Daar kocht hij twee jaar geleden een elektrische Gazelle. Onlangs was deze omgevallen waardoor de sleutel was afgebroken en het slot onbruikbaar werd. „Dus moest er een nieuwe op maar ook het slot van de accu want die heeft dezelfde sleutel. Een duur klusje. Toen ik langs kwam werd er meteen naar gekeken en hebben ze het sleuteltje er toch uit weten te krijgen - gratis - en kreeg ik de tip een vervangende sleutel te bestellen bij AXA. Kosten 10,50 euro. Vorige week was mijn voorspatbord losgeraakt en ook dat werd kosteloos gemaakt. Kortom een top service.”

Uw compliment?

Heeft u ook een compliment uit te delen? Mail ons en vergeet niet uw woonplaats erbij te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.