Speuren naar kunst en cultuur in Velsen op nieuwe website van Velser Gemeenschap

Wethouder Marianne Steijn (tweede links) neemt de nieuwe website van de Velser Gemeenschap in gebruik.© foto privécollectie

Ellen de Boer
Velsen

De Velser Gemeenschap heeft een nieuwe website gelanceerd. Wethouder Marianne Steijn nam de website woensdag officieel in gebruik.

Het bestuur van de Velser Gemeenschap wil hiermee een bijdrage leveren aan het cultuurherstel in de gemeente. Vanwege de coronaperiode en de gevolgen ervan is dat hard nodig, vindt het bestuur. Het hoopt dat de website een centrale rol gaat spelen bij culturele ontmoetingen.

De Culturele Stichting Velser Gemeenschap bestaat in 2023 zeventig jaar en is een platform voor cultuur en vrijetijdsbesteding voor amateurs. Bij de stichting zijn zang-, muziek- en theaterverenigingen aangesloten en onder meer schilder- en natuurclubs.

Op de nieuwe website http://www.develsergemeenschap.nl/ is informatie te vinden over de stichting zelf, het decoratelier, alle aangesloten verenigingen, het culturele aanbod zoals muzieklessen en exposities en een agenda.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.