BCC neemt hoofdpijndossier over van Mitchell Bakker

Ombudsteam

Net na afloop van de garantie sneuvelde onlangs de Samsung koelkast van Mitchell Bakker uit Alkmaar. „Behoorlijk zuur, maar dankzij de uitstekende service van BCC Alkmaar had ik binnen een mum van tijd een nieuwe.”

,,Voor het ophalen van de defecte koelkast werd ik door Samsung naar de reparateur gestuurd en vice versa, dus dat schoot niet bepaald op. Vermoeiend. Ik was daarom extra blij dat Terry van BCC herhaaldelijk met Samsung en mijzelf heeft geschakeld om voortgang te vermelden en de case naar tevredenheid af te sluiten. Mijn klomp brak toen ik zelfs een belletje kreeg op de vrijdagavond: hét moment waarop je er eigenlijk al van uitgaat dat ’het dan wel maandag zal worden.’ Ik ben het helaas gewend om overal zelf achteraan te moeten gaan, maar Terry heeft dit hoofdpijndossier volledig overgenomen. Hartstikke bedankt!”

Het volgende schouderklopje komt van Siem en Marian Rodenburg uit Uitgeest en is voor Huitenga slaapwoonwinkel in Castricum. Het echtpaar was toe aan nieuwe matrassen en slaagde goed bij Huitenga. Maar na twee maanden merkten ze dat de matrassen toch niet voldeden, want te hard. En dat ondanks uitgebreid proefliggen in de winkel. „Na telefonisch contact werden we uitgenodigd om naar Castricum te komen om nieuwe matrassen uit te zoeken. Onlangs werden deze bij ons thuis afgeleverd en geplaatst. En de kosten: geen. Wat een service van Huitenga!”

Elk half jaar koopt Krijn Schoonderwoerd uit Leiden nieuwe wandelschoenen bij Schouten Schoenen in Noordwijkerhout. Zijn laatste had hij na drie maanden al ’helemaal aan gort’ gelopen. ,,Toen ik dit later ter sprake bracht, zeiden zij: ’Laat ze maar achter, dan bespreken we dit.’ Enige dagen later mocht ik andere uitzoeken. Zodoende ging ik met nieuwe schoenen van maar liefst 229,95 euro de deur uit, zonder dat ik daarvoor hoefde te betalen. Heel veel dank vooral aan Debby Schouten.”

Uw compliment?

Heeft u ook een compliment? Mail het ons en vergeet uw woonplaats niet te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.