Hillegom komt twee keer voor maar geeft het ook weer weg: ’Dat is ons manco de afgelopen weken’

Zuid-Scharwoude

Twee keer gaf Hillegom een voorsprong uit handen. Uit bij LSVV eindigde het duel in 2-2.

,,Tot het einde hebben we het geprobeerd maar er zat niet meer in vandaag. Wel balen, want we geven de doelpunten te snel weg. Het spel wordt wel beter”, had Samir Krupic gezien.

Na het vertrek van Ron Bouman was Simon van den Berg enige tijd hoofdverantwoordelijke. Dat was van korte duur want nu leidt Krupic de selectie. ,,Samen met Boudewijn Pijpers maak ik het seizoen af. En volgend jaar ben ik assistent van Martijn Lagendijk”, vertelde Krupic, die het druk heeft. ,,Ik doe op de zaterdag ook nog het tweede elftal van Noordwijk.

De eerste helft was gelijkwaardig en het bleef 0-0. ,,De ambiance en het slechte kunstgrasveld waren niet in ons voordeel maar we hadden met een voorsprong moeten rusten na een goede kans van Sam van der Lip.”

Uit een hoekschop maakte Niels de Jong 0-1. Direct daarna stond het alweer gelijk. Via een kopbal van clubtopscorer Niels van Veen werd het 1-2. Maar ook nu scoorde LSVV snel.

,,Dat is ons manco de afgelopen weken. De overige uitslagen zijn in ons voordeel maar we moeten wel op eigen kracht de drie punten gaan binnenharken. In ieder geval hebben we de laatste weken niet verloren. De voorsprong op DSOV is nu tien punten maar sowieso raak ik niet snel in paniek”, zegt Krupic.

Overige uitslagen:

Kolping Boys – Hooddorp 1-2. Doelpunten Hoofddorp: Van Breemen-Schneider en Tjon-A-Njoek.

AFC’34 – DSOV 7-0.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen