Vlekkeloos optreden S10 in finale Songfestival

S10 tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival.© Foto AFP

ANP
TURIJN

S10 heeft zaterdagavond tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival in Turijn een vlekkeloze vertolking van haar liedje De Diepte afgeleverd. De zangeres genoot duidelijk van haar optreden en toonde zelfs een grote glimlach. Aan het einde leek S10 lichtelijk geëmotioneerd.

Nederland was zaterdag als elfde aan de beurt tijdens de finale. De Hoornse zangeres S10 zat in een blok vol favorieten met onder meer Italië, Spanje en Oekraïne. De Oekraïense groep Kalush Orchestra kreeg zaterdag een groot applaus van het publiek in PalaOlimpico in Turijn. Na afloop ging bijna iedereen staan.

Ook dinsdag tijdens de eerste halve finale kreeg Kalush Orchestra al een extra luid applaus en gingen mensen in de zaal staan tijdens het nummer Stefania. Frontman Oleh Psiuk bedankte toen na afloop van het lied „voor alle steun.” Dit keer riep hij de mensen thuis op om Oekraïne te helpen.

Volgens de wedkantoren maakt Oekraïne nog altijd veel kans op de winst. Na het uitbreken van de oorlog begin maart steeg het nummer Stefania direct naar de eerste plaats in de peilingen.

S10 tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival.© Foto AP

Lees ook: S10, of S-10, hoe spreken we dat nou eigenlijk uit? De zangeres legt het zelf uit

Lees ook: S10 uit Hoorn vertegenwoordigt Nederland op Eurovisie Songfestival: ’Voor zo’n enorm publiek zoiets eervols mogen doen. Dat vind ik echt geweldig’

Lees ook: Stien den Hollander - S10 - is niet zo heftig als mensen denken

Meer nieuws uit Uitgelicht

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.