Drietal aangehouden in IJmuiden voor verboden wapenbezit en mishandeling man (28) uit Velsen

© Ko van Leeuwen

© Ko van Leeuwen

1 / 2
Internetredactie
IJmuiden

Een conflict leidde dinsdagmiddag tot de aanhouding van drie mannen op een bedrijventerrein bij de Bronsstraat in IJmuiden. Ter plaatse werd een mishandelde man en een vuurwapen aangetroffen.

Rond 15.30 uur kwam de melding van een conflict binnen. De melding leidde naar een bedrijf waar een 28-jarige man uit Velsen werd aangetroffen. De man was slachtoffer van een mishandeling.

Ook werd een vuurwapen op het terrein gevonden. De drie personen die verantwoordelijk zouden zijn voor de mishandeling bleken ook op het terrein aanwezig.

Deze personen, een 39-jarige man uit Alkmaar en twee mannen (35 en 38 jaar) uit Amsterdam, werden aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit.

(Tekst gaat door onder foto)

© Ko van Leeuwen

Het slachtoffer werd met een ambulance voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De recherche doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Is er iets opgevallen tussen 15.00 en 16.00 uur aan de Bronsstraat? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844.

Lees ook: Drie mannen aangehouden bij garagebedrijf in IJmuiden; veel politie en marechaussee aanwezig, voertuigen in beslag genomen

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.