Nieuwste show ’Chapeau!’ van Circus Snor is voor het eerst te zien in Heemskerk

Circus Snor reist door het land met een prachtige circustent.© Foto Circus Snor/Karianne Vermaas

Friso Bos
Heemskerk

De eerste voorstellingen van de nieuwste show ’Chapeau!’ van Circus Snor hebben plaats in Heemskerk op 18 en 19 juni. Daarna reist dit circus door het hele land en eindigt op 18 september in Heerlen.

In Heemskerk is het circus te vinden bij Restaurant Bleij aan de Kerkweg 217 in Heemskerk, met op 18 en 19 juni voorstellingen om 11 uur en om 16 uur. Kaartverkoop gaat via de website www.circussnor.nl.

Aan de voorstelling werken artiesten mee afkomstig uit heel Europa. De bezoekers kunnen voorafgaand aan de voorstellingen en in de pauze zelf oefenen met circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. In totaal duurt de nieuwe show ’Chapeau!’ twee uur. Circus Snor reist door het land met een prachtige circustent en er gaan ook klassieke circuswagens mee.

Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show.

Ladder

Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring, zal Nia hoelahoepen als geen ander en klimt Maria naar de nok van de tent.

Daarnaast is oprichter Jasper Riedeman in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

,,Na bijna drie jaar kunnen we deze zomer eindelijk weer gaan toeren met een voorstelling. Hoewel het alternatieve workshopprogramma van afgelopen twee zomers ons in circussferen heeft gehouden, kan het niet op tegen een echte show in de circustent. We zijn dus blij dat we iedereen weer mogen verwelkomen en kunnen ondanks de gezonde spanning niet wachten om weer op pad te gaan’’, aldus Riedeman.

Kaartjes voor de voorstellingen kosten 13 euro. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.