Sneller dan snel verhelpt HVC/Feenstra cv-storing bij Ruud Paanakker

Ombudsteam

Voor een koukleum als Ruud Paanakker uit Assendelft is het niet leuk als de cv in staking gaat.

Om 10.12 uur belt hij het probleem door aan HVC die meldt dat er al ’s middags een monteur van Feenstra kan komen. Meteen daarna wordt hij gebeld dat de monteur ook diezelfde ochtend nog kon komen. Wat heet!? ,,Binnen vijf minuten ging de bel en de monteur wist het klusje binnen vijftien minuten op te lossen! Bizar! Voor 11.00 uur was het geregeld door een uiterst vriendelijke monteur Metin! Een groot compliment voor HVC/Feenstra. Dat mag ook wel eens gezegd worden. En ik zit er weer warm bij!”

Til Sondag uit Heemskerk reageert op een bericht over annulering van een gekochte stoel die niet meteen soepel verliep. Ook zij had een stoel van bijna 7000 euro uitgezocht voor haar zieke echtgenoot die helaas drie dagen na de levering van de stoel overleed. ,,Thuis zat ik tegen die grote stoel aan te kijken. Voor mij was hij te groot. Na enige tijd toch contact opgenomen met Prominent. Geen nood, ik kon de stoel inruilen voor eentje voor mijzelf. Na drie maanden staat er voor mij zo’n aangepaste stoel met alle service die erbij komt.”

Door lichamelijke omstandigheden moest Vera Bouman uit Hoofddorp haar reservering van een kusthuisje in Katwijk in augustus annuleren. Bij haar reis- en annuleringsverzekering Aegon probeerde zij haar aanbetaling terug te krijgen, maar dat werd geweigerd. ,,Ik heb toen een mail gestuurd naar Anita Hazenoot van Kusthuisjes.nl. Zij heeft mijn aanbetaling minus administratiekosten op mijn bankrekening teruggestort. Ik vind dit klasse van Kusthuisjes. Ik hoop dat jullie dit willen plaatsen.” Maar natuurlijk.

Uw compliment?

Mocht u ook iets aardigs hebben meegemaakt met een winkelier, bedrijf of instantie, stuur ons dan eens een e-mailtje en vergeet daarin niet uw woonplaats te vermelden. Mailen kan HIER.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.