Onze Gezellen vindt in Remko Hoek nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen

Remco Hoek© Archieffoto

Bart Slegers
Haarlem

Vierdeklasser Onze Gezellen heeft in Remko Hoek een nieuwe hoofdtrainer gevonden.

Na het onverwachte besluit van Kick de Groot om aan het eind van dit seizoen te stoppen, zat Onze Gezellen met een acuut probleem op technisch gebied. De vijver met beschikbare trainers in mei was vrij leeg, maar Hoek was in april opgestapt bij Schoten na interne problemen. De Haarlemse tweedeklasser was zijn eerste opdracht als hoofdtrainer. Hoek wilde ook na de zomer graag als hoofdtrainer aan het werk en had meerdere opties.

,,Met Remko halen we een jonge en ambitieuze trainer binnen die past bij de club”, stelt bestuurslid Carl Beijer vast. ,,Nu kunnen we snel starten om de selectie voor volgend seizoen rond te krijgen. We zijn erg blij dat Remko uiteindelijk zijn ja-woord gaf. Zo kunnen we met een positief gevoel naar het aankomende seizoen kijken.”

Hoek, die ook gesprekken voerde met derdeklasser Swift, koos met overtuiging voor het project bij Onze Gezellen. ,,Ik krijg de tijd er iets moois van te maken. Daar heb ik erg veel zin in. OG heeft een goede organisatie staan en met die basis gaan we aan de slag. Ik weet dat het misschien wat tijd gaat kosten, maar we hebben beiden de ambitie uitgesproken dat het voor de langere termijn is. Het doel is minimaal nacompetitie.”

Onze Gezellen speelt al jaren in de vierde klasse. De club is dit seizoen middenmoter en kon niet om de prijzen meedoen. Maandag speelt de ploeg zijn laatste duel van dit seizoen bij Eendracht ’82.

Meer nieuws uit Sport Regionaal