Telstar opent voetbalseizoen in Amsterdam tegen Jong Ajax

22 oktober 2021: Telstar - Helmond Sport.© Archief

Velsen-Zuid

Telstar opent het nieuwe voetbalseizoen 2022/2023 in de eerste divisie maandag 8 augustus met een uitwedstrijd in Amsterdam tegen Jong Ajax.

Vrijdag 12 augustus staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Dan wordt aangetreden tegen PEC Zwolle dat afgelopen seizoen degradeerde uit de eredivisie. Een week later wacht Willem II dat eveneens afgelopen seizoen nog actief was op het hoogste niveau.

In het schema heeft één wedstrijd nog geen exacte datum en dat is de uitwedstrijd tegen VVV Venlo, die zal ergens in de tweede helft van september gespeeld gaan worden.

Het eerste deel van het seizoen wordt vrijdag 16 december afgesloten met een thuiswedstrijd tegen MVV. Na enkele weken winterstop wordt vrijdag 6 januari 2023 de competitie hervat uit bij Top Oss. De laatste wedstrijd van het reguliere seizoen is gepland voor vrijdag 19 mei als in het Buko stadion wordt gespeeld tegen NAC.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen