Marga Bunnik ’betaalt’ Compleet IT met pakken koek

Haar computer werd erg traag en daarom bracht Marga Bunnik hem naar Compleet IT bij haar in Voorschoten met het verzoek de bestaande ingebouwde harde schijf te vervangen door een snelle SSD schijf.

De volgende dag werd zij gebeld. Haar computerspecificaties waren onderzocht, maar met een nieuwe SSD schijf zou deze niet veel sneller worden, schijfvervanging had geen zin. „Op de vraag wat de onderzoekskosten zijn, als antwoord gekregen: ’Laat maar zitten’. Ik heb de computer opgehaald en als blijk van waardering maar ’betaald’ met een paar pakken koek voor bij de koffie.”

Meer aardige ondernemers: strandpaviljoen Struin in Camperduin. Annemiek Aalders en Marion Farber waren op hun volgeladen e-bikes vanuit Texel onderweg naar woonplaats Bergen toen de accu’s vanwege keiharde tegenwind bij Camperduin al leeg waren. „Bij Struin was een feest gaande en het restaurant gesloten, toch werd ons de gelegenheid geboden om de accu’s op te laden en werden twee stoeltjes in de zon voor ons neer gezet! Chapeau, zo aardig!”

Bij Hanneke ten Böhmer in Julianadorp werden begin deze maand zonnepanelen op het dak geplaatst door Wil Vendel en zijn medewerker Koender van Agiba Solar uit Obdam. Bij het aansluiten op hun groepenkast bleek dat een vorige installateur ernstige fouten had gemaakt. „De heer Vendel heeft deze hersteld. Dit kostte veel extra tijd. Wij hebben gemeld dat hij de extra kosten in rekening kan brengen. Dit werd afgewimpeld met: ’Dit is het risico van het ondernemerschap’. Meer dan een gewoon compliment waard, denk ik”, mailt mevrouw Ten Böhmer. Nou en of.

Uw compliment?

Heeft u ook iets aardigs meegemaakt met een winkelier, bedrijf of instantie? Stuur dan ook eens een compliment in. Dat kan HIER. Vergeet u niet uw woonplaats te vermelden?

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.