Telstar trekt boetekleed aan voor slecht georganiseerde thuiswedstrijd

Naast een 0-5 nederlaag bleek er buiten het veld ook niet alles te kloppen bij de eerste thuiswedstrijd van Telstar.© Foto United Photos/Rob van Wieringen

Van onze verslaggever
Velsen-Zuid

De directie van Telstar heeft het boetekleed aangetrokken voor de slecht georganiseerde thuiswedstrijd afgelopen vrijdag tegen PEC Zwolle.

Er was te weinig personeel om de bar voldoende te bemannen waarop fans besloten in te springen om de tap zelf maar te bedienen. Ook was er ophef over het niet open zijn van de fanshop. Na afloop wilde een aantal fans de directie van Telstar hierover aanspreken. Dat lukte niet maar er ontstond wel een korte vechtpartij met aanhangers van PEC Zwolle.

Lees ook: Een avondje Telstar: Nederlaag, vechtpartij en fans tappen bier

Op de website van de voetbalclub laat de directie weten dat er ’wat grotere opstartproblemen zijn geweest in vergelijking met andere seizoenen. Een aantal onderdelen rondom de wedstrijdorganisatie zijn niet gelopen zoals wij deze hadden gepland, niet de kwaliteit waar wij als organisatie naar streven. Dan is er maar één ding wat je kunt doen: het boetekleed aantrekken.’

Vrijdag 26 augustus staat de volgende thuiswedstrijd gepland, dan speelt Telstar tegen Helmond Sport. In het bericht van de club laat Telstar weten dat de komende thuiswedstrijd nog niet alles vlekkeloos zal verlopen. Ook Telstar kampt met een tekort aan personeel. ,,Er zijn directe lijntjes met supporters zodat tips en verzoeken op de juiste wijze bij de juiste mensen terecht komt”, laat Natascha van Grinsven - Admiraal namens de directie op de website weten. ,,Intern wordt er enorm hard gewerkt om de gaten in de organisatie op te vullen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen