Kater van gemist optreden van De Dijk

De Dijk.© Foto Rob van Wieringen

Ed Brouwer
Bloemendaal

Ze had keurig kaarten, maar toch heeft Els van Haasterecht de laatste kans gemist om De Dijk te zien optreden in openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Ze is groot fan en had tot haar grote blijdschap en op advies van Caprera toch via via twee kaarten kunnen kopen voor het uitverkochte avondoptreden op zaterdag 4 juni. Maar ze mocht er niet in. Haar kaarten bleken door Caprera te zijn omgezet naar het middagconcert.

Daarover hadden ze een e-mail gestuurd, maar Els wist van niks en later bleek de verkoper de bewuste e-mail over het hoofd gezien te hebben.

Groot is haar teleurstelling. En haar boosheid dat haar uitleg bij het scannen van de kaarten geen indruk maakte. Ruim zeventig euro door het putje, tenzij die verkoper zo aardig is om haar terug te betalen. Caprera vindt het vervelend voor haar, zeggen ze ons, maar ze vinden ook dat mevrouw Van Haasterecht wel vooraf had moeten informeren. Op haar beide kaarten stond immers 4 juni 2020 20.30 uur.

Het optreden was verschoven naar 2021 en ook dat moest worden uitgesteld werd het 2022. Ook exact op 4 juni, maar door al het geschuif waren beide kaarten nu voor het middag-optreden. Ze hadden de koper al in 2020 via mail geïnformeerd en vinden dat hen nu niets te verwijten is. Dat vinden wij ook, hoe sneu het ook uitpakt voor Els van Haasterecht.

Wilt u reageren of heeft u hulp nodig van het Ombudsteam? Mail ons!

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.