Vol dienblad drank over Inge Boudewijns dure setje

De vestiging van Humphrey’s in Amsterdam.© Foto Cyclomedia

Inge Boudewijn uit Cruquius beschrijft hoe een vervelende horeca-ervaring toch kan omslaan in een goed gevoel en een compliment.

Ter ere van haar pensionering hadden de collega’s van Inge Boudewijn uit Cruquius in april bij Humphrey’s in Amsterdam een etentje geregeld. Ze had haar eerste drankje besteld en dat werd samen met de andere drankjes geserveerd. Helaas had de jonge ober niet veel ervaring en kieperde het gehele blad, waaronder rode wijn, over haar heen. Pijnlijk.

„Vanwege mijn afscheid had ik een dure set aan van Cavallaro. Onmiddellijk na het incident kwam de manager excuus maken en zei dat ik een nieuwe set kon kopen en de rekening naar hem sturen. Dit heb ik gedaan”, mailt mevrouw Boudewijn, ,,en die werd direct betaald met nog een bijzonder correcte e-mail daarna. Complimenten voor Jeffrey van Humphrey’s Amsterdam.”

Ton de Hoogt uit Wervershoof kocht begin april een hoekbank bij Prominent in Purmerend. Zijn dochter en hij werden door verkoper Wout zeer goed geholpen bij het uitzoeken van een lederen hoekbank, maar bij aflevering bleek de mooie bank dusdanig breed dat hij niet in de kamer paste. „Contact met Wout en we konden gelijk bij hem zonder kosten een nieuwe bank bestellen. Deze is inmiddels door Prominent geleverd en alles is piekfijn voor elkaar. Dus een grote pluim voor de service van Wout en Prominent.”

Marion Dekker uit Hoofddorp prijst de lieve reactie van Waning Tweewielers in Aalsmeer, toen zij er onlangs met haar moeder aanklopte voor nieuwe handvatten voor haar rollator die gevaarlijk los zaten. Ze schrijft:

,,De medewerker ging er direct mee aan de slag, probeerde twee pakjes nieuwe handvatten, bleef nog eens tien minuten weg in de reparatiehoek en kwam vervolgens terug met de rollator. De oude handvatten heeft hij weer vast kunnen zetten (Dekker was dat niet gelukt) en had hiervoor eerst extra tape gebruikt en speciale blanke lak om e.e.a. te lijmen. De nieuwe pasten namelijk niet. Van betaling wilde hij niks weten. Zonder afspraak, direct geholpen en weer in orde gemaakt én zonder verdere kosten. Dat vind ik nog eens een vermelding waard! Hopelijk jullie ook.”

Jazeker, vinden we dat!

Uw compliment?

Met alle plezier maken we ook melding van úw bijzondere ervaring met een winkelier, bedrijf of instantie. E-mail ons HIER uw schouderklop en vergeet niet uw woonplaats erbij te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.