Zwanenburg leek op weg naar een overwinning maar loopt van het veld met een kleine kater. Laat gelijkspel tegen WSW’30

Zwanenburg

Na een overwinning en een verliespartij speelde Zwanenburg nu gelijk. Thuis werd het 2-2 tegen het ongeslagen WSV’30.

,,Zij hadden al twee keer gewonnen en ik wist dat we een pittig potje konden verwachten. WSV is een uitstekend voetballende ploeg en een punt is prima. Maar ze scoren de 2-2 vlak voor tijd, dus het is toch een beetje zuur dat we niet gewonnen hebben”, vertelde Richard Griffioen.

In tegenstelling tot het verloren duel tegen Alliance’22 van een week eerder wist Zwanenburg zondag wel veel kansen te creëren. Het leidde in de eerste helft alleen niet tot goals. Sterker nog, de ploeg uit Wormer kwam twee minuten voor rust op 0-1.

,,Ik heb in de kleedkamer aangegeven dat we echt wel zouden scoren. En dat gebeurde ook”, zag Griffioen zijn team de achterstand ombuigen naar een 2-1 voorsprong. Beide doelpunten werden gemaakt door Tom van Moorsel.

De 3-1 viel maar de treffer van Zakaria el Johari werd afgekeurd door scheidsrechter Wienholds vanwege vermeend buitenspel.

En vier minuten voor tijd viel de 2-2. Dat leidde tot een kleine kater voor Zwanenburg. ,,We maken wel progressie en ik ben blij dat we kansen creëren. Dit geeft een goed gevoel. We zijn op de goede weg.”

Komend weekend speelt Zwanenburg tegen Ankaraspor, dat tot nu toe alle duels vcerloor.

Overige uitslag:

Sporting Krommenie – Schoten 10-0.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen