Gewonde en veel rookontwikkeling bij brand in pizzeria Haarlem

© Foto Michel van Bergen

© Foto Michel van Bergen

© Foto Michel van Bergen

1 / 3
Internetredactie
Haarlem

In een pizzeria op de kruising van de Nagtzaamstraat en de Teding van Berkhoutstraat in Haarlem is maandagochtend brand uitgebroken. Er is een persoon gewond geraakt, meerdere woningen rond het getroffen pand zijn ontruimd.

De brandweer rukte even na 11:30 uur uit om het vuur te bestrijden. Al snel werd er opgeschaald naar zeer grote brand omdat het pand in een dichtbevolkte woonwijk ligt. Daarnaast waren er nog mensen binnen en kwam er veel rook vrij bij de brand.

Lees ook: Buurvrouw Ans (71) is na de brand bij pizzeria Emin Oglu op zoek naar haar katten

Een persvoorlichter van de brandweer meldt dat er twee mensen gewond raakten bij de brand. Een van de slachtoffers had slechts lichte verwondingen en kon ter plaatse worden behandeld. Het tweede slachtoffer was er slechter aan toe en is met onbekend letsel per amblance naar het ziekenhuis gebracht. „Het lijkt erop dat er nu geen personen meer in het huis zijn.” Vooralsnog is het vuur niet overgeslagen op naastgelegen woningen, aldus de woordvoerder.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is geweest van de brand.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© Foto Michel van Bergen

© Foto Michel van Bergen

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.