Hoofddorpse schrijfster Wendy de Liefde brengt tweede boek uit

Van onze verslaggever
Hoofddorp

Schrijfster en journalist Wendy de Liefde (35) uit Hoofddorp heeft haar tweede boek uitgebracht, feelgoodroman Ho-ho-hopeloos verliefd.

Het boek gaat over Kato, die vlak voor kerst gedumpt wordt door Gideon. Als tegelijkertijd opa Coos – haar beste vriend – uit haar leven glipt, neemt ze een drastisch besluit. Ze boekt halsoverkop een vlucht naar Curaçao. Weg van alle familieverplichtingen en haar gesettelde vrienden – en zo dicht mogelijk bij haar lieftallige opa dankzij alle warme herinneringen aan hem die het eiland met zich meebrengt. Dan vindt ze vlak voor vertrek bij het opruimen van haar opa’s spullen een brief. Een brief die haar reis naar paradijselijk Curaçao een hele andere wending zal geven.

(Tekst gaat door onder de foto)

Cover van het boek.

De Liefde debuteerde een jaar geleden met Een Streepje Tegen, een feelgoodroman over een onvervulde kinderwens. Dat boek werd door de jury van The Indie Awards genomineerd voor de titel Beste Boek van 2021 en haalde de landelijke media.

Lees ook: Wendy (34) weet alles over een onvervulde kinderwens en schreef er een feelgood roman over: ’Baby’s worden niet zomaar ’uitgepoept’, dát is de realiteit’

Ho-ho-hopeloos verliefd wordt uitgegeven door Dutch Venture Publishing. Het is te bestellen via de reguliere (online) kanalen en bol.com.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.