Blessures teisteren vierdeklasser Heemstede. ’We zitten zeer dun in de aanvallers en scoren veel te weinig’

Marco Trox (links) en Coen van de Geest vechten om de bal.

Heemstede

BSM deed goede zaken op de ranglijst door het lastige uitduel bij Heemstede met 0-3 te winnen. Heemstede maakt een pas op de plaats.

Heemstede-trainer Eugène Goudmijn had grote ambities maar door het aantal blessures beseft hij dat het er niet in zit. ,,We zitten dun in de aanvallers, dus krijgen we vaak de complimenten tot de ’zestien’. Daar win je geen wedstrijden mee.”

De strijdbare Bennebroekers gaven weinig kansen weg en zelf kwam de ploeg net voor de rust op 0-1 via uitblinker Damian de Jong.

De Jong was ook de aangever bij de 0-2 van Tom Hortensius nadat Heemstede flink aandrong maar niet wist te scoren. Hordy Houtzager maakte de derde treffer.

Overigens maakte BSM-trainer René Ras bekend dat hij na dit seizoen op zoek gaat naar een andere uitdaging. ,,We werken steeds met een smalle kern en ik volg mijn gevoel dat het mooi is geweest.”

Overige uitslagen: Spaarnwoude - Westzaan 3-1. Doelpunten Spaarnwoude: Justiën Theunissen, Don Rutte en Clint van der Deijl. DSS - Rood Wit Zaanstad 0-2. Geel Wit ’20 - De Meteoor 0-3.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen