VSV blijft winnen en blijft goed meedoen in de strijd om de titel in de derde klasse

Simon Luybé
Velserbroek

VSV is aan een uitstekende serie bezig. De 4-0 tegen TOG is de vierde zege op rij.

Met dank aan Zwanenburg, dat van Swift won, bezet de ploeg van Tim Joon de tweede plaats. Koploper SVA maakte geen misstap. Het team uit Assendelft won nipt met 3-4 van WSV’30.

,,We staan drie punten achter op SVA. In de eerste wedstrijd van het seizoen speelden we gelijk tegen SVA. We waren zeker gelijkwaardig”, wist Tim Sewalt zich te herinneren.

In het spoor van SVA liggen de titelkansen nog altijd open voor VSV, hoewel de competitie nog niet op de helft is. In de derde klasse is er tot op heden geen elftal dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

Met alleen een nederlaag tegen Alliance’22 heeft VSV duidelijk de lijn omhoog ingezet. Ook tegen Tot Ons Genoegen was er geen vuiltje aan de lucht. Via Jesse Posseth, Moreno Blom, Joey Meijer en Jorden de Waal kon de thuisploeg relaxed de kleedkamer opzoeken na vijfenveertig minuten spelen.

,,Alle hoogtepunten waren ook voor rust. We stonden dik voor. En omdat ik licht geblesseerd ben, werd ik gewisseld”, aldus Sewalt, die VSV het duel in de tweede helft zag uitspelen zonder veel inzet.

,,Het gemis aan doelpunten van de vertrokken Malcolm Meijer wordt tot nu toe goed opgepakt. Volgende week wacht Swift. Dat wordt een mooi potje.”

karakteristiek

ClubClubx-x

Wedstrijdkarakteristieken

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen